fbpx

OBRAZAC ZA NARUČIVANJE ROMANA

U želji da vam omogućimo što lakšu kupovinu romana, molimo vas da popunite obrazac u nastavku, nakon čega će vam se na vašu email adresu automatski dostaviti podaci za uplatu. Plaćanje je moguće izvršiti direktnom uplatom na račun ili putem Western Union transfera. Nakon što je uplata realizovana i obrađena, vašu knjigu ćemo vam poslati na način koji ste odabrali prilikom naručivanja. 

Za teritoriju Republike Srbije, cena romana iznosi 1319 RSD, uz troškove poštarine u iznosu od 170 RSD. Troškovi međunarodne pošiljke za zemlje u regionu iznose 14 EUR, zemlje Evrope 17 EUR, dok za ostale zemlje sveta isti iznose 22 EUR. 

Ukoliko želite da kupite više od jednog primerka romana, molimo vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@oliverabalasevic.com

U narednoj sekciji potrebno je da navedete podatke o mestu i adresi stanovanja, kako bi vam roman bio poslat nakon što vaša uplata bude registrovana. Kako bi se izbegle greške u adresi, molimo vas da proverite podatke pre slanja.

Troškovi poštarine za slanje putem redovne pošte na teritoriji Republike Srbije iznose 170 RSD, dok se cena međunarodnog transporta obračunava u zavisnosti od zemlje u koju se pošiljka dostavlja.

Ukoliko želite da vaš primerak romana, dobije svoju posebnu posvetu, ovo je mesto na kome je možete navesti...
TOP